مسیحیت

روزه یکی از مناسک دینی مسیحی است که طبق عهد جدید سفارشهایی در مورد آن وجود دارد، حضرت عیسی (ع) و برخی رسولان افرادی هستند که در عهد جدید سخن از روزه گرفتن آنها شده و این خود الگویی است برای مسیحیان در طول تاریخ که سنت روزه را در برخی روزها زنده نگه دارند.

هانس کونگ یکی از بزرگترین الهیدانان مسیحی است که نظرات مخالفی با اموزه های رایج مسیحی داشت، کونگ معتقد بود پاپها معصوم نیستند و کلیسای کاتولیک هم بر دنیای مسیحی تفوق ندارد. این اعتقادات او باعث طردش از کلیسا و خارج از ایمان مسیحی دانستن او از طرف کلیسای کاتولیک روم شد. کونگ انقلاب اسلامی را نقطهی عطفی برای مرکزیت و احیای دین در امور سیاسی میدانست.

یکی از مضحکترین اخبار قرن حاضر ادعای ترور پاپ ژان پل دوم توسط محمدعلی آقجا به دستور امام خمینی(ره) بود، ادعایی که هیچ گاه دلیل قانع کنندهای برای اثبات آن آورده نشد و حتی قرائنی مخالف آن وجود دارد، ضمن اینکه واتیکان نیز این ادعا را کذب خوانده است اما گروههای معاند سعی دارند آن را به مخاطبین خود الغا کنند، این یعنی کاتولیکتر پاپ...

در اسفند 99، پاپ فرانسیس در سفر به عراق به دیدار آیت الله سیستانی رفت. ایشان نیز به رسم میهماننوازی، پاپ را به حضور پذیرفتند. لیکن برخی از رسانهها از سر عناد، به گونهای سخن گفتند که گویا پاپ، منجی مردم عراق است و حضور او در آن سرزمین، مایهی برکت خواهد بود. خیر عزیزان. اگر قرار است کسی منجی ستمدیدگان نامیده شود، آن شخص، شهید حاج قاسم سلیمانی است. آن شخص، شهید ابومهدی المهندس است.

مسیحیان ایران (ارامنه، آشوریان و کلدانیان) طبق قانون اساسی، در برپایی مناسک مذهبی و آیینی، آزاد هستند. بسیاری از مسیحیان ایران در عرصههای هنری، ورزشی و فرهنگی فعال و تحت حمایت انقلاب اسلامی به رشد و ترقی رسیده اند. لیکن برخی از جریانهای مسیحی وابسته به صهیونیزم، با سوء استفاده از نام مسیحیت، به انجام فعالیتهای ضد امنیتی مشغولند.

این کتاب با نظارت علمی متخصصان بنام مسیحیت شناسی تهیه شده و کتابی منحصر به فرد در موضوعات اعتقادی است؛ چرا که علاوه بر مستند بودن، مطالب به صورت تصویری و جذاب ارائه شده است و علاوه بر انتقاد به دین مسیحیت، برخی نکات مثبت دین مسیحیت هم آورده شده و همچنین از ذکر دفاعیات مسیحیان هم غفلت نشده است.

علی رغم وجود آیاتی که صراحتا به کشتهشدن و سنگسار فرد مرتد در کتابمقدس مسیحی شاره میکند، اما مسیحیان تبشیری همواره به حکم ارتداد در اسلام ایراد وارد میکنند، این درحالیست که مجازات ارتداد در اسلام شرایط خاص خود را دارد، اما در کتابمقدس هیچ شرطی مطرح نیست و به محض احراز ارتداد، شخص باید کشته شود.

رهبری جهان کاتولیک را پاپها بر عهده دارند و که اگر بخواهیم همسانی کنیم این مقام را به رهبران تشیع، مقام امامت را میتوان بیان کرد. این در حالیست که امام در تشیع باید از هرگونه عیبی در سراسر حیاتش مبرا باشد، اما در کاتولیکها پاپی دیده شده که در جوانی دچار اختلال روانی بوده. این یعنی برتری مقام امامت از مقام پاپی.

یکی از دلایل دینگریزی ارائهی تعاریف اشتباه و خردستیز از خداست، در این بین، مسیحیت را میبینیم که معتقد است خدا با انسان کشتی گرفت و خدا اینقدر ضعیف بود که بر انسان نتوانست غلبه کند، نکته اینجاست که اینگونه اعتقادت غیرمنطقی در بین مسیحیان فارسی زبان و کشیشان تبشیری ترویج میشود و مورد قبول است ، حتی به این قبیل داستانها نیز افتخار میکنند.

برخی ادعا میکنند در برخی آیات اشاره شده ابتدا زمین آفریده شده بعد آسمان، اما در برخی آیات ذکر شده ابتدا آسمان آفریده شده بعد زمین، اما پاسخ این است که در آیاتی که ذکر شده زمین بعد از آسمان آفریده شده در حقیقت واژهی مد نظر معنی خلقت نمیدهد تا تناقض پیش آید و به معنی گسترش است، پس از آیات قرآن استنباط میشود که ابتدا زمین و آنچه در آن است خلق شده(نه به صورت کامل) و بعد به نظم دادن آسمانها پرداخته شده و در نهایت هم به گسترش زمین اشاره شده نه خلق آن.

یکی از رایجترین شبهات و تهمتهای ناروایی که مسیحیان تبشیری به پیامبر اسلام(صل الله و علیه و آله) میزنند، اتهام تروریست بودن به وجود مبارک ایشان است، هرچند که منبع این قبل شبهات از ضعفهای سندی زیادی برخوردار است، اما ما از متون معتبر و الهامی خود مسیحیان مصادیقی از تروریست بودن بزرگان کتابمقدس نظیر ایهود که پادشاه عجلون را ترور کرد و برگزیدهی خدا نیز بود، میآوریم.

حقوق اقلیتهای دینی در ایران برخلاف ادعاهای غلط و رایج بین رسانههای معاند، یکی از بهترین نمونههای موجود برای کشورهایی که شرایط مشابه ایران دارند، است. در ایران به اقلیتهای دینی که عبارت از یهود، مسیحیت، زرتشتیت و صابئه است، اجازهی داشتن نماینده در مجلس شورای اسلامی و حق تشکیل جمعیت و تشکلهای مخصوص به خود را دارند که در نوع خود بینظیر است.

جروم یکی از شخصیتهای برجستهی تاریخ مسیحیت است که بیشتر شهرت خود را به خاطر ترجمهی عهدین از عبری و یونانی به لاتین، کسب کرد، در نوشتههای مسیحی همواره او را قدیس میدانند، اما با مطالعهی زندگی و خصوصیات اخلاقی او متوجه میشویم هیچ تناسبی بین جروم و قدیس بودن وجود ندارد.

انجیل متی یکی از اناجیل چهارگانهی رسمی و گنجاندهشده در کتابمقدس مسیحیست، مسیحیان معتقدند نویسندهی این انجیل متی باجگیر که از حواریون است، میباشد، اما با تحقیقات فراوان و بررسی مطالب آن آشکار میشود که این اعتقاد یک امر غیر منطقیست، چرا که نویسنده، بسیاری از مطالبش را از انجیل مرقس که از حواریون نبوده، قرض گرفته، حال آنکه به دور از عقل است کسی که خود شاهد ماجراهای عیسی مسیح باشد، از مطالب کسی که شاهد ماجرا نبوده استفاده کند.