ستم رستم در حق دشت بان

ستم رستم در حق دشت بان | تصور نادرست بسیاری از ایرانیان درباره شاهنامه

برخلاف گمان بسیاری از ما ایرانی‌ها، بخش زیادی از شاهنامه در نکوهش پادشاهان و پهلوانان ایران باستان است.

برای نمونه:

در شاهنامه، رستم قهرمان ملّی ایران است. پهلوانی که بارها ایران را از نابودی نجات. اما همین رستم، کسی است که از زور گفتن و قُلدری، لذت می‌برد.

شاهنامه می‌گوید:

روزی رستم سوار بر رخش، وارد گندمزاری شد. پس دشت‌بان از این که او به گندم‌های او آسیب رسانده، ابراز ناراحتی کرد. رستم به جای عذرخواهی، گوش آن بخت‌برگشته را برید. چند تن به حمایت از دشت‌بان ستمدیده برآمدند. رستم چه کرد؟ سر از بدن آنان جدا کرد!

البته این از بزرگیِ فردوسی است که حقیقت را می‌گوید و آن را فدای تعصب نمی‌کند.

 

کد ویدئو برای استفاده در وبلاگ یا سایت شما:

Comments

کانال «باستان‌نامه» پیرامون تاریخ ایران باستان، دین زرتشتی و دفاع از مکتب اسلام ::::::::::::::::: ایتا و اینستاگرام: ir_bastan ــــــــــــــــــــ تلگرام: n_bastan ــــــــــــــــــ روبیکا: ir_bastan2

Add new comment

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Fill in the blank.