مکاتب اهل سنت

بدعت امویان
01/23/1403 - 00:57

تمام مذاهب اسلامی اتفاق نظر دارند كه اذان و اقامه گفتن فقط در نمازهاى یومیه جايز است و نمازهای دیگر اذان و اقامه ندارند. اما در تاریخ نقل شده است که در این حکم، بدعتی ایجاد شده است و برخی براى نماز عيد، اذان گفته اند. ازجمله کسانیکه این بدعت به آنها نسبت داده شده، معاویه، زیاد، مروان، حجاج و ابن زبیر هستند.

بدعت مروان در نماز عید فطر و قربان
01/23/1403 - 00:57

مروان حکم در زمان حکومتش در مدینه، همواره مشغول سب امیرالمؤمنین (ع) بود و به علت اینکه مردم پس از نماز عید، لعن امیرالمؤمنین (ع) را تحمل نمی کردند و متفرق می شدند، او خطبه نماز عید را قبل از نماز می‌خواند که مسلمانان حاضر باشند.

عبدالحمید
01/20/1403 - 13:56

عبدالحمید گفت: «اهل‌سنت، صحابه را معصوم نمی‌دانند؛ آنان دچار گناه و لغزش شده‌اند، اما در قرآن، هر جا بحث لغزش صحابه شده، بلافاصله، عفو خدا از آنان هم ذکر شده»؛ در حالی که در قرآن برخی صحابه، فاسق، منافق و دنیاطلب خوانده شده‌اند و هیچ بخششی هم نسبت به آنان نیامده و این موارد، گناهان بعدی آنان را هم شامل نمی‌شود.

عبدالحمید
01/18/1403 - 11:02

عبدالحمید در ایام شهادت امیرالمؤمنین علیه‌السلام، فضایل حضرت را مورد اتفاق بین همه مسلمانان می‌داند و به این مناسبت، ادعا می‌کند که همه صحابه، اگرچه معصوم نبودند، ولی گناهانشان مورد عفو قرار گرفته است؛ این ادعا در آیات قرآن رد شده و اگر جایی سخن از عفو به میان آمده، مربوط به یک گناه آنها است، نه تمام گناهانی که در آینده انجام می‌دهند.

امام حسن مجتبی (ع) دردانه رسول خدا (ص)
01/06/1403 - 10:05

مناقب و فضایل بی شمار امام مجتبی (ع) بارها در منابع معتبر فریقین بیان شده است. در منابع معتبر اهل سنت میزان و معیار خشنودی خداوند از بندگانش، به رضایت و خشنودی امام حسن مجتبی (ع) مشروط شده است. ورع، کرامت و بخشش‌ های مکرر حضرت در زمان حیات طیبه‌ شان، سبب شده تا علمای اهل سنت به ثبت و ضبط آن بپردازند.

01/02/1403 - 10:33

حضرت خدیجه اولین نفری بود که به پیامبر اکرم ایمان آورد، وی بانوی خردمند حجاز، سرآمد همه‌ی زنان بود؛ او ملکه‌ی کمال و برخوردار از گوهرهای گران بهای پاکی بود؛ به خاطر شدت عفت و حیاء در زمان جاهلیت او را طاهره می‌خواندند. پیامبر اکرم همیشه از او به نیکی یاد کند و می‌فرمود: «خداوند زنی برتر و بهتر از او را به من نداده است.»

بانویی که تنها یاور پیامبر (ص) بود.
01/02/1403 - 10:33

حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها) به عنوان اولین بانوی مسلمان و یکی از چهار بانوی بهشتی، در دهم رمضان سال دهم بعثت بعد از سالها ایثارگری و بذل اموال در راه تبلیغ و ترویج اسلام به لقاءالله پیوست. علاوه بر علمای شیعه، محدثین و مورخین اهل سنت نیز، فضائل این بانوی آسمانی را در منابع معتبر خود جمع‌ آوری کرده‌ اند. مسلمانان به جهت حمایت‌ های ایشان از رسول خدا (صلّی الله علیه و آله) همواره مدیون حضرت خدیجه (سلام الله علیها) هستند.

01/02/1403 - 10:32

حضرت خدیجه (سلام الله علیها) یکی از چهار زن برگزیده الهی معرفی شده است. روایتی در کتب تفسیر اهل سنت آمده که: «چهار زن سرور زنان جهان هستند، که عبارتند از مریم، آسیه، خدیجه، فاطمه (علیهم السلام).» و خدیجه یکی از این چهار زن است، او از صادقان و سابقان اول، وزیر بر دین خدا، معاون در این راه سخت و پرفراز و نشیب بود.

حضرت خدیجه, ام المومنین
01/02/1403 - 10:32

حضرت خدیجه کبری بانوی بزرگی است که با جانفشانی و در اختیار قرار دادن تمام اموالش به یاری پیامبر شتافت و در پیشرفت دین اسلام سهم بزرگی داشت؛ بانویی که همسر بهترین مخلوقات و مادر برترین زنان عالم شد، زنی که با لقب ام المومنین جایگاه خاصی را در میان مسلمین برای خود دارد و با این خصوصیات بود که خداوند وعده بهشت را به او داده است.

حضرت خدیجه (س) ریشه اهل بیت (ع) است.
01/02/1403 - 10:31

حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها) بانوی بزرگوار رسول خدا (صلّی الله علیه و آله) اولین بانویی هستند که به حضرت ایمان آوردند. دوران حیات طیبه ایشان، همواره در دفاع و یاری پیامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله) سپری شد، تا آنجا که از ایشان باید به عنوان یاور و مدافع رسالت یاد کرد. تاریخ گواهی می‌دهد، حضرت خدیجه (سلام الله علیها) با بذل مال و ثروت خود از دین اسلام و همسر گرامی خود دفاع کردند. از منظر علمای اهل سنت، حضرت خدیجه (سلام الله علیها) ریشه و مصدر اهل بیت (علیهم السلام) هستند.

کمک به سیل زدگان
12/21/1402 - 12:11

عبدالحمید از کمک‌های مردمی به سیل‌زدگان، تشکر کرد؛ اما هیچ اشاره‌ای به اقدامات دولت و برپایی بیمارستان سیار تخصصی توسط سپاه پاسداران نکرد؛ با اینکه وظیفه دولت، خدمت به مردم آسیب‌دیده است، اما ندیدن این اقدامات و انتقاد همیشگی به دولت، افرادی را تربیت می‌کند که مخالف سرسخت نظام هستند.

چاه نیمه سیستان
12/21/1402 - 11:14

عبدالحمید توصیه می‌کند که با کارشناسی درست، با هزینه اندک و به سادگی می‌توان مشکل سیل سیستان و بلوچستان را حل کرد؛ وی با عمده سدهای ساخته شده در کشور مخالفت کرده و درخواست احداث چاه نیمه می‌کند؛ باید گفت که در سیل اخیر، سدهای ساخته شده در جهت کم کردن خسارت مفید بودند و همچنین چاه نیمه، به صورت طبیعی وجود دارد و قابل احداث نیست و سدهای مطالعه شده کار آن را انجام می‌دهد.

انتخابات مجلس
12/21/1402 - 10:44

عبدالحمید که در ایام انتخابات و هفته قبل آن، انتخابات را بایکوت خبری کرده بود، بار دیگر به این مسئله پرداخته که علت دلسردی مردم و شکست در این رویداد، عدم توجه به نصیحت‌های او و نظارت استصوابی است؛ اما باید گفت که این انتخابات از جهت سلامت، رقابت واقعی و تعداد کاندیدا و میزان شرکت‌کنندگان نسبت به اوضاع فعلی کشور، در حد مطلوبی بود.

سیل بلوچستان
12/20/1402 - 10:13

عبدالحمید با انتقاد از دولت گفت چرا فکری نمی‌کنند که این گونه در استان ما سیل جاری می‌شود؛ در پاسخ چنین پرسشی باید گفت با ساخت بند‌ها و اجرای عملیات‌های آب‌خیزداری در مناطق سیل‌خیز استان، بیش از ۲۷۷ میلیون مترمکعب آب حاصل از بارندگی سیل‌‌آسای اخیر، ذخیره شد که اگر آن‌ها نبودند، خسارت ناشی از سیل بسیار افزایش می‌‌یافت.

الصفحات